Mijlocaşul formaţiei Real Madrid Luka Modrici a primit, marţi, în Liga Campionilor, un cartonaş galben pentru un gest mai rar întâlnit pe terenul de fotbal, la nivel profesionist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 39 al meciului de la Dortmund, cu Borussia, arbitrul olandez Bjorn Kuipers a dictat o lovitură liberă în favoarea gazdelor, de la aproximativ 25 de metri de poarta lui Navas.

Lui Modrici i s-a părut că arbitrul a fixat zidul oaspeţilor la o distanţă mai mare decât cea regulamentară şi s-a apucat să o măsoare cu pasul. Gestul croatului l-a enervat pe Kuipers, care i-a arătat imediat cartonaşul galben.

Formaţia Real Madrid a învins, marţi, în deplasare, cu 3-1, echipa Borussia Dortmund, în etapa a doua a Grupei H a Ligii Campionilor, meci în care Cristiano Ronaldo a marcat de două ori. Real este neînvinsă în grupele Ligii Campionilor de cinci ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.