Mijlocaşul Alexandru Mitriţă l-a impresionat deja pe căpitanul echipei New York City FC, Alexander Ring. Însă jucătorul finlandez spune că Mitriţă trebuie încă să se acomodeze cu competiţia americană MLS.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ar trebui să ne aşteptăm la minuni din partea lui în primele meciuri. Este cu adevărat un tip plăcut, calm, timid poate cum eram şi eu când am venit. O să treacă timp ca să-l cunoaştem şi ca el să ne cunoască. Cred că putem să ne cunoaştem mai bine în iunie sau iulie, când va avea câteva meciuri disputate. Dar dacă l-ai vedea la antrenamente, este uimitor ce poate face puştiul cu mingea. Ai nevoie de timp ca să te obişnuieşte cu MLS, dar suporterii o să-l iubească, sunt sigur", a declarat Ring, pentru prosoccerusa.com.

Antrenorul Dome Torrent spune că Mitriţă nu este un golgheter şi că suporterii greşesc dacă se aşteaptă ca internaţionalul român să-l înlociuoască pe David Villa.

"Lumea crede despre Mitri că-l înlocuieşte pe David Villa, nu, nu este adevărat. Mitri este un jucător de top, joacă extraordinar. Dar nu mă aştept ca Mitri să marcheze 30 sau 25 de goluri. Trebuie să marcăm cu toată echipa", a declarat Torrent.

Mitriţă a fost transferat în această iarnă de New York City FC de la CSU Craiova. Românul a jucat tot meciul pe care echipa lui, New York City, l-a terminat la egalitate, la 2 martie, în deplasare, cu scorul de 2-2 (2-0), cu Orlando City, în prima etapă din MLS.

Oaspeţii au condus cu 2-0, prin golurile marcate de Ofori 13 şi Ring '45, ultimul din pasa lui Mitriţă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.