Tehnicianul echipei CFR Cluj, Vasile Miriuţă, a declarat că din discuţia pe care a avut-o cu selecţionerul Christoph Daum a văzut că acesta are impresii pozitive despre România şi a precizat că dacă va fi cazul îl va ajuta cu informaţii sau cu ce va fi nevoie pe german, cei doi făcând şi schimb de numere de telefon pentru a mai comunica.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Daum are impresii pozitive legate de România, chiar i-am spus că dacă are nevoie de ajutorul meu, chiar dacă unu la sută, voi fi alături de dânsul. Despre jucători, dacă pot să îl ajut cu ceva, cu informaţii. Chiar am schimbat numere de telefon", a spus Miriuţă la Sport.ro.

Vasile Miriuţă şi Christoph Daum (Foto: facebook.com)
Vasile Miriuţă şi Christoph Daum (Foto: facebook.com)

Vasile Miriuţă consideră că meciul cu Astra Giurgiu, pierdut cu scorul de 0-1, era unul "de 0-0".  "A fost un teren foarte greu, a plouat încontinuu. Am făcut acea greşeală în minutul 87 şi am pierdut meciul. Îmi pare rău, mi-am dorit, dar asta-i viaţa. Am un nucleu bun de jucători, nu s-a văzut diferenţa între ei şi noi, a fost un meci de 0-0. Astra echipă bună, bine organizată, compactă şi chiar le ţin pumnii şi sper să se califice mai departe în cupele europene", a adăugat tehnicianul.

Campioana Astra Giurgiu a învins, sâmbătă, pe Cluj Arena, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa CFR Cluj, şi a câştigat Supercupa României pentru a doua oară în istoria sa. Astra a mai obţinut acest trofeu şi în 2014.

Golul a fost marcat de William De Amorim, în minutul 86, cu un şut din afara careului, acesta trimiţând mingea în poarta lăsată goală de Marc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.