Tehnicianul echipei Hermannstadt, Vasile Miriuţă, a declarat joi seară, după meciul cu FCSB, scor 1-2, din sferturile Cupei României, că formaţia sa nu ar fi trebuit să piardă acest joc, dar îşi felicită fotbaliştii pentru prestaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un joc pe care nu trebuia să-l pierdem niciodată, dar în fotbal se poate întâmpla să îţi pierzi concetrarea pe final. Îi felicit pe jucători, părerea mea este că au jucat minunat. Mergem mai departe, în câteva zile avem un joc important la Voluntari. Bravo băieţilor, au muncit, au alergat, s-au bătut, am fost peste ei. S-a văzut când au intrat Coman şi Man la FCSB, cam ei au făcut diferenţa. Nu am ce să le reproşez băieţilor. Sunt supărat, dar de mâine trebuie să fiu acel antrenor pozitiv care să-I mobilizeze pe jucători”, a spus Miriuţă la Digi Sport.

Formaţia FCSB s-a calificat, joi seară, în semifinalele Cupei României, trecând în sferturile de finală, în deplasare, scor 2-1, de echipa Hermannstadt.

Hermannstadt a deschis scorul în minutul 75, prin Debeljuh, însă FCSB a revenit şi s-a impus datorită lui Dobrosavlevici ’84 (autogol) şi Coman ’90.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.