Selecţionerul primei reprezentative Mirel Rădoi a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, din punct de vedere mental, Austria este favorită la meciul cu România din Liga Naţiunilor, în contextul în care "tricolorii" au pierdut ultimele două partide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din punct de vedere mental, Austria este favorită, noi venim după două înfrângeri destul de categorice şi ca rezultat şi prestaţie, dar în timpul jocului se pot schimba multe. Psihologic, jucătorii încă resimt lucrurile din ultimele două partide, am discutat cu ei, voi mai discuta, pentru că de antrenat, am avut un singur antrenament, la fel ca şi înainte de Islanda şi Norvegia. Eu fac faţă presiunii, de asta îmi asum toate lucrurile negative, e normal să apară critici, deci trebuie să facem faţă, important este ce le transmitem jucătorilor. Nu mi-a trecut prin cap să renunţ, consider că schimbarea de generaţie trebuie făcută. Trebuie să găsim soluţii mental să trecem peste ultimele două înfrâgeri", a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

Mirel Rădoi consideră că este normal să apară critici atunci când nu sunt rezultate şi a explicat şi motivul pentru care se fac multe schimbări la echipa naţională. "E normal ca din punct de vedere fizic să aducem schimbări, din cauza pandemiei nu putem apela la aceiaşi jucători, gradul lor de accidentare ar fi foarte mare. Jucătorii de la Under-21 vor fi integraţi la echipa naţională, e normal să aibă fluctuaţii de formă, până vor reuşi să se obişnuiască cu ritmul de la seniori. În momentul în care nu apar rezultatele, clar vor apărea critici, nu cred că este o problemă, ci trebuie ca jucătorii să înţeleagă că fiecare meci la naţională este capital", a spus Rădoi.

Partida România - Austria va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Diviziei B a Ligii Naţiunilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.