Tehnicianul Mircea Rednic crede că Dan Nistor ar fi putut să joace în meciurile naţionalei României cu Suedia şi Insulele Feroe, dar a subliniat că nu comentează decizia selecţionerului Cosmin Contra.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Daniel Popa este singurul accidentat, în rest, toţi jucătorii sunt apţi, au revenit toţi de la echipele naţionale. E bine că jucătorii au revenit de la loturile naţionale, acesta este un punct pozitiv. Că şi-ar fi dorit să joace mai mult, asta e altceva. E şi normal să fii puţin supărat, dar asta trebuie să te ambiţioneze, iar până la următoarea convocare trebuie să joci foarte bine şi vei fi din nou convocat la echipa naţională. Eu cred că Nistor ar fi putut să şi joace, dar, dacă antrenorul a decis altceva, nu vreau să critic şi nu vreau să comentez. Mi-aş fi dorit să joace, şi-ar fi dorit şi Nistor să joace, nu doar să fie acolo prezent. Am înţeles că s-a încălzit bine la ultimul meci, iar asta e foarte bine pentru partida noastră cu Hermannstadt" , a declarat Mircea Rednic, joi, într-o conferinţă de presă.

Dan Nistor a fost convocat pentru meciurile României cu Suedia şi Insulele Feroe, însă nu a evoluat niciun minut.

"Avem trei puncte normale, am fi putut poate să avem mai multe puncte, dacă am fi abordat meciul ca în repriza a doua cu Suedia. Avem nevoie să scoatem cel puţin un punct cu Novergia pentru a spera la locul doi. Cred că avem şanse de calificare la Euro. Acum avem nevoie de puncte şi sunt convins că Cosmin va lua deciziile cele mai bune ", a comentat Rednic despre rezultatele echipei naţionale.

FC Dinamo joacă, vineri, de la ora 20.30, cu FC Hermannstadt, în etapa a treia a play-out-ului Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.