Noul antrenor al CFR Cluj, Alin Minteuan, a catalogat drept "nişte prostii" acuzaţiile formulate de directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, potrivit cărora liderul Ligii I este ajutat de arbitri. "Toată lumea este atentă în altă parte", a precizat tehnicianul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rugat să comenteze afirmaţiile oficialilor rivalei FCSB, Minteuan a răspuns: "Ajutată de arbitri, ajutată de vremea de afară... Nişte prostii, astea. Eu îl ştiu foarte bine pe Mihai (n.r. - Stoica), e normal când nu câştigi un joc să fii supărat, să fii nervos. Dacă ar fi câştigat acel joc, nu ar fi fost supărat şi nu ar fi făcut acele afirmaţii. Părerea mea este că fiecare ar trebui să-şi vadă de echipa lui şi să nu mai facă afirmaţii despre celelalte echipe. Dacă s-ar întâmpla asta, am trăi într-o armonie, ar fi extraordinar. Toată lumea este atentă în altă parte".

Întrebat despre comparaţia dintre el şi antrenorul formaţiei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, de asemenea interimar, Minteauan a afirmat că nu se pot face astfel de comparaţii. "O comparaţie fantastică. În primul rând eu sunt blond, iar el este roşcat, nu are cum să fie nicio comparaţie."

Tehnicianul spune că funcţia primită reprezintă o provocare pentru el şi speră să se ridice la nivelul aşteptărilor.

"Situaţia e bună, suntem pe primul loc, la trei puncte de următoarea clasată. E o nouă provocare pentru mine, sper să mă ridic la nivelul aşteptărilor. Nu este nicio problemă între mine şi jucători, pe majoritatea îi ştiu, am mai lucrat cu ei, sunt nişte băieţi fantastici, de caracter, au câştigat împreună un titlu, sunt pe primul loc, totul e spre bine. E adevărat că sunt toate aşa, în pripă, dar am avut suficent timp, o săptămână, să pregătesc echipa. I-am urmărit şi în alte jocuri (n.r. - pe Poli Iaşi), în cunosc pe cei de la Iaşi. Vom merge acolo să ne facem treaba, să câştigăm acest joc. Va fi greu, ţinând cont şi de teren, de condiţiile climaterice", a declarat Minteuan, într-o conferinţă de presă.

El a precizat că transferul atacantului Cristian Bud la CFR Cluj nu este finalziat.

"Nu mă întrebaţi de Cristi Bud, din cauza lui am albit. Am mai lucrat cu el, îl ştiu foarte bine, e un băiat fantastic, care a ajutat CFR-ul să obţină trofee, dar deoacamdată nu se ştie nimic sută la sută, dacă e, dacă nu e, vom vedea", a spus Minteuan.

Întrebat dacă este adevărat faptul că ar avea contract cu CFR Cluj doar pentru etapele rămase din sezonul regulat, Alin Minteuan a răspuns: "Am contract pe viaţă cu CFR-ul. Şi în acte şi unde vreţi voi. Sunt copilul CFR-ului, aici am crescut, voi răspunde întotdeauna prezent când mi se va cere. Dacă vine Dan Petrescu, vine, a mai fost pe aici. Este un campion şi ca jucător, şi ca antrenor. Eu am discutat cu el, cu toţi antrenorii care au fost pe aici am avut o colaborare bună."

CFR Cluj va evolua, sâmbătă, de la ora 20.00, în deplasare, cu Poli Iaşi, în etapa a XXV-a a Ligii I.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.