Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, a catalogat drept "hazardată" intenţia Federaţiei Române de Handbal de a relua în 31 mai campionatele întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu nu sunt expert epidemiolog, dar cu siguranţă ştiu că în acest moment orice fel de decizie care este legată de reluarea pregătirii sau competiţiilor trebuie să fie în directă legătură cu ceea ce spun aceşti oameni. Mi se pare cel puţin hazardată o decizie de felul acesta, pentru că nu cunoşti evoluţia pandemiei până la data de 31 mai, cum la fel nu ai cadrul legal în care să-ţi desfăşori pregătirea şi activitatea. Eu mai degrabă aş aştepta decizia autorităţilor statului şi aş lua o decizie în sensul stabilirii unor date ulterior comunicărilor publice şi legilor, ordonanţelor care vor descrie cadrul în care poţi să-ţi reiei activitatea", a declarat Stroe, într-o conferinţă de presă transmisă pe Facebook.

Consiliul de Administraţie al FR Handbal a decis, miercuri, într-o videoconferinţă, că sezonul 2019-2020 din Liga Naţională, masculină şi feminină, se va termina ”pe teren”, primele meciuri fiind programate în 31 mai, la masculin, restanţele dintre SCM Timişoara – HC Buzău (etapa a XXIII-a) şi Potaissa Turda – Dinamo Bucureşti (etapa a X-a).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.