Ministrul irlandez al Sănătăţii, Simon Harris, s-a declarat în favoarea anulării meciului de rugby Irlanda - Italia din Turneul celor şase naţiuni, din cauza epidemiei de coronavirus din peninsulă, informează mirror.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Punctul de vedere foarte clar al echipei de urgenţe a sănătăţii publice a fost că acest meci nu trebuie să aibă loc, deoarece constituie un risc semnificativ pentru că un număr foarte mare de persoane vor călători din ceea ce este acum o regiune infectată. Deci, departamentul meu va contacta federaţia irlandeză în legătură cu asta. Ştiu că va fi o mare dezamăgire pentru mulţi, dar este important să luăm decizii despre sănătatea publică mai presus şi dincolo de toate celelalte considerente", a declarat Simon Harris, la RTE.

Partida este programată la 7 martie la Dublin şi irlandezii se aşteaptă la 5.000 de suporteri oaspeţi.

Ultimul bilanţ al epidemiei de coronavirus din Italia arată peste 320 de cazuri de îmbolnăviri şi 11 decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.