CS Minaur a anunţat, vineri, că echipa de handbal masculin nu mai face deplasarea la Bucureşti pentru meciul din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor cu CSM Bacău, deoarece sportivii săi sunt în izolare ca urmare a descoperirii a şapte cazuri de infectare cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În urma testelor efectuate înaintea plecării echipei de handbal masculin a CS Minaur spre Bucureşti, pentru jocul din etapa a 18-a a Ligii Zimbrilor, şapte persoane din cadrul secţiei au fost testet pozitiv cu noul coronavirus, iar DSP Maramureş a decis intrarea în izolare a echipei băimărene (de la trei cazuri în sus se impune izolarea). Implicit, Minaur nu se va putea prezenta la meciul din etapa a 18-a cu CSM Bacău, trimiţând în acest sens o notificare către FR de Handbal, prin care se cere amânarea meciului”, se arată pe site-ul csminaur.ro.

CS Minaur a precizat că poate cere reprogramarea meciului deoarece echipa a jucat vineri şi sâmbăta trecută meciuri din EHF European Cup, cu Donbas Mariupol, iar conform regulamentului FRH poate solicita amânarea dacă a disputat în ultimele 14 zile meciuri de cupă europeană.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Reprogramarea meciului va fi făcută de FR de Handbal, la o dată pe care o va decide, după expirarea perioadei în care jucătorii echipei Minaur vor sta în izolare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.