Antrenorul echipei Arsenal Londra, Mikel Arteta, testat pozitiv cu Sars-CoV-2, a anunţat, joi, că se simte bine şi a depăşit perioada critică a bolii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă simt complet recuperat, în prezent. Am avut trei sau patru zile care au fost un mai dificile, cu un pic de temperatură şi o tuse seacă şi ceva disconfort în piept. Dificultatea a fost că nu eram singur în casă, mai erau şi trei copii şi eram îngrijorat. Soţia mea şi bona au trebuit de asemenea să suporte asta. Din fericire, copiii nu l-au avut (n.r. - virusul). Sutem toţi foarte bine, acum", a declarat Arteta, pentru site-ul clubului Arsenal.

Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu Sars-Cov-2 la 12 martie.

Jucătorii echipei londoneze au fost izolaţi, pentru că au intrat în contact cu preşedintele clubului grec de Olympiacos Pireu, Evangelos Marinakis, care a contractat coronavirsul. Şi Marinakis s-a vindecat de această boală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.