Americanca Mikaela Shiffrin, lider în Cupa Mondială de schi alpin, a anunţat, luni, pe reţelele de socializare, că a fost testată pozitiv cu Sars-CoV-2 şi că, prin urmare, va rata cursele de la Lienz (Austria) de marţi şi miercuri, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am vrut să vă spun tuturor că sunt bine, dar, din păcate, am avut un test COVID pozitiv. Urmez protocolul, mă izolez şi îmi va fi dor de Lienz. Mult succes colegilor mei de echipă... Vă voi susţine. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin. Ne vedem în noul an", a scris ea, pe Twitter.

Mikaela Shiffrin, de trei ori câştigătoare a marelui Glob de cristal (2017-2019), conduce în prezent clasamentul general al Cupei Mondiale, cu 115 puncte avans în faţa italiencei Sofia Goggia.

După etapele de slalom uriaş şi slalom, de marţi şi miercuri, probe la care era mare favorită, sportiva de 26 de ani ar urma să participe la etapele de la Zagreb, din 4 ianuarie 2022, şi Marinor, în 8 şi 9 ianuarie.

În februarie 2022, dubla campioană olimpică ar urma să lupte din nou pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Cazurile de Covid-19 s-au înmulţit în ultimele săptămâni în circuitul feminin, elveţianca Lara Gut-Behrami, neozeelandeza Alice Robinson şi austriaca Katharina Liensberger numărându-se printre sportivii infectaţi.
 
Cursele de la Lienz se vor desfăşura cu porţile închise.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.