Valentin Mihăilă a declarat luni seară, după meciul României cu Armenia, scor 1-0, că el şi colegii săi din echipa naţională au crezut mereu în şansele naţionalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne doream trei puncte, nu contează scorul, nu contează cine marchează. Noi am crezut întotdeauna în şanse, de ce să nu credem? Suntem pe locul doi, suntem în calcule. Prima repriză în care armenii nu au contat aproape deloc, iar a doua în care au riscat. Mitri este bine că a fost acolo, la locul potrivit şi a marcat. Este un jucător cu calitate. Toi jucătorii care sunt la echipa naţională au calitate. Este bine că am scăpat de accidentare, sunt fericit. Acum trebuie să îmi recapăt forţele. Este foarte frumos stadionul. Şi atmosfera... mă aşteptam să fie mai multă lume, dar restricţiile atât ne-au permis”, a spus Mihăilă.

Echipa naţională a României a revenit după mai mult de 12 ani pe Stadionul Steaua şi a învins, luni, cu scorul de 1-0 (1-0), reprezentativa Armeniei, în etapa a VIII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. Tricolorii urcă pe locul 2 în clasamentul grupei şi sunt favoriţi pentru a ajunge la baraj.

A marcat Mitriţă, în minutul 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.