Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Mihai Teja, a fost suspendat, miercuri, două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună la meciul cu FC Hermannstadt, din etapa a IV-a a play-out-ului Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eliminări Sorin Boiangiu (FC Hermannstadt) şi Mihai Teja (Gaz Metan) - Termen 05.05.2021 pentru delegatul Sorin Boiangiu; În baza art. 53.2 din RD, se sancţionează antrenorul Mihai Teja cu suspendare pentru două jocuri şi o penalitate sportivă de 360 lei", a precizat LPF.

În minutul 31, Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt) a marcat spectaculos cu un şut de la 20 metri, dar golul a fost iniţial anulat pentru ofsaid. După mai multe discuţii între arbitrii, jucători şi oficiali ai echipelor, golul a fost validat, spre nemulţumirea oaspeţilor. Antrenorul Mihai Teja a fost trimis în tribună după această fază, pentru proteste.

Gaz Metan Mediaş a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-1), pe FC Hermannstadt, în primul meci al etapei a IV-a a play-out-ului Ligii I. Gazdele au ratat un penalti, în minutul 25.

Au marcat: Petrişor Petrescu '31 / Ricardo Valente '20, '45+1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.