Directorul sportiv al FCSB, MIhai Stoica, a declarat, duminică, după victoria cu CSU Craiova, că de greşelile de arbitraj din meciul de pe Arena Naţională ar fi beneficiat CFR Cluj şi că echipa lui nu va avea şanse la câştigarea campioantului până nu se introduce asistenţa video pentru arbitraj în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu mai avem nevoi de VAR, dacă avem Haţegan şi Sebastian Gheorghe. Gol valabil, trec 30 de secunde, nu consulţi VAR şi totuşi îţi dai seama că nu a fost gol valabil. Şi ce să vedeţi? Că a fost gol valabil. Cine era beneficiarul acestui rezultat de egalitate, în condiţiile în care s-ar fi terminat la egalitate? Craiova? Nu. FCSB? Nu. Nici Viitorul, nici Astra. Nu se poate aşa ceva. Nu am pierdut aproape 30 de ani în fotbal să nu ştim să ne uităm la un meci de fotbal. Nu poţi să arbitrezi echidistant când e rezultat de egalitate pe tabelă, iar când conduce FCSB... Nu ştiu. Au fost nişte faulturi la Planici, nu pot să cred că nu au fost sancţionate. La un moment dat nu voiau să dea corner. Haţegan şi Sebastian Gheorghe nu voiau să dea corner pentru noi. Ce şanse avem noi dacă mergem la Cluj, cum jucăm, cum nu jucăm? Ce şanse avem? Este inadmisibil aşa ceva. Până nu va fi VAR în România, noi clar nu avem nicio şansă. Se duce titlul unde trebuie, n-ai cum, n-ai cum? De ce nu iese Vassaras, de ce nu iese Deaconu să ne spună cum ne-a fost anulat un asemenea gol. Ne mai facem şi de râs, să ne bucurăm ca proştii", a declarat Stoica.

Oficialul FCSB-ului a declarat că nu se aştepta ca Dan Petrescu să revină la CFR Cluj şi crede că, în cazul în care gruparea ardeleană va pierde campionatul, vina îi va aparţine numai actualului tehnician.

"CFR Cluj cu Minteuan a avut procentaj de sută la sută. Petrescu este un geniu, dar să facă mai mult de sută la sută nu cred că poate, n-are cum. Nu poate să câştige patru puncte în loc de trei. În 2005, când am stat o noapte întreagă la Petrescu cu Gigi să-l convingem să preia Steaua, nu înţelegeam de ce refuză. I-am pus o întrebare spre dimineaţă: <dacă am fi terminat pe locul 2 ai fi venit?>. În secunda 1, mi-a zis. Şi atunci mă gândeam că dacă era CFR pe locul 2 venea sută la sută, de ce? Dacă CFR câştigă campionatul, ceea cea este firesc, cu foarte multe argumente, au merit Edi Iordănescu, Toni Conceicao, Alin Minteuan şi Dan Petrescu. Dacă CFR nu va câştiga campionatul, deşi sunt şanse minuscule, ne luptăm şi noi, şi Craiova pentur a reuşi să terminăm înaintea lor, e o problemă. Nu mă aşteptam. Depinde şi de când vorbeau cu el, depinde multe", a spus el.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat pentru ofsaid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.