Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că doreşte să i se interzică transferurile formaţiei sale, pentru a putea clădi o echipă. Gigi Becali nu împărtăşeşte această opinie, afirmând în dese rânduri că va continua să transfere mulţi jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mi-aş dori din toată inima să fac eu o greşeală, dar eu nu am cum, că nu am drept de semnătură, să facă Vali o greşeală şi să avem două perioade de transfer îngheţate. Pentru că aşa putem să clădim ceva. Aducând jucători peste jucători, 15 jucători într-o perioadă de transferuri, cinci în următoarea, încă şapte, nu ai cum, chiar nu ai cum. Dar Gigi v-a spus filozofia. <Aduc până găsesc>", a declarat Stoica la Digi Sport.

El a anunţat că, la cererea FRF, FCSB va evolua la Voluntari până la 14 octombrie, pentru a proteja gazonul Arenei Naţionale pentru meciul României cu Serbia, din Liga Naţiunilor.

După ce a FCSB a pierdut meciul tur cu Rapid Viena, din play-off-ul Ligii Europa, Becali a declarat că va continua să transfere jucători până va face o echipă de "bărbaţi adevăraţi".

"Dacă nu o să cumpăr la fotbalişti, câte cinci-şase, cinci-şase, îi dau împrumut, îi iau, îi dau, până când o să fac o echipă de bărbaţi adevăraţi, care joacă fotbal adevărat", a spus Becali, la 23 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.