Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că dinamovişţtii se pregătesc să-şi dea jos mileurile de pe televizor, făcând referire la faptul că echipa antrenată de Florin Bratu nu joacă în cupele europene. El a ironizat şi decizia rivalilor de a înscripţiona mesajul Doar Dinamo Bucureşti pe tricourile pentru sezonul viitor, pe care oficialul FCSB le consideră "ieftine".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Jucăm sâmbătă la Giurgiu, unde nu avem amintiri foarte plăcute, jucăm în cupele europene, sunt cele mai importante meciuri în prima parte a sezonului. Când echipa care câştigă play-out-ul (n.r. - Dinamo) va avea drept de joc în cupele europene o să răspund şi eu la ironiile astea ieftine. La fel de ieftin cum este echipamentul lor. (n.r. - vorbind dspre echipele cu şanse la titlu) Am văzut Supercupa, cu o echipă care joacă extraordinar, CFR, am văzut un meci foarte bun, cu un ritm extraordinar. Nu am văzut zece meciuri la turneul final al Campionatului Mondial care să aibă un ritm mai bun decât Supercupa României. CFR trebuia să beneficieze de patru penaltiuri, doar unul a fost acordat. Am văzut un meci, foarte, foarte bun. Să vedem Viitorul, oricând se poate bate pentru un loc în faţă, să vedem şi Doar Dinamo Bucureşti, nu se ştie. Am văzut că şi-au schimbat numele dacă scrie pe tricou... Vă daţi seama cât de mic trebuie să fii ca să poţi să legitimezi un gest stupid al suporterilor. Înseamnă cu tu l-ai făcut. Bineînţeles că nu aveau ăia bani de unde să facă aşa ceva, normal că tu l-ai făcut. Foarte frumos! Dar că unii joacă prin Europa, alţii se pregătesc să-şi dea mileurile jos de pe televizor şi să se uite la televizor. Bineîneţeles, nu la posturile care transmit cupele europene, că apoplexia nu e foarte plăcută", a declarat Stoica.

FCSB va întâlni Dinamo, la 29 iulie, în etapa a doua a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.