Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a notat pe Facebook, după ce FCSB a remizat cu Sepsi, scor 1-1, că deşi echipa a fost “alungată” de pe Arena Naţională din “motive puerile” şi ar fi trebuit să beneficieze de un penalti, încheie turul pe primul loc în clasament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din nou am fost alungaţi de pe Arena Naţională, invocându-se motive puerile. Din nou am deschis Whatsapp la pauză şi era plin de mesaje “aţi avut penalty clar”. Singura veste bună e că, după ani de zile, terminăm turul pe primul loc. Asta în condiţiile în care am început ultimul joc cu 7 jucători eligibili U21 (dintre care 2 juniori) iar alţii schimbă unul din doi după câteva minute.

P.S. Felicitări, Sepsi, echipă solidă şi bine antrenată!”, a scris Stoica.

Formaţia FCSB a remizat, luni seară, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Au marcat Iulian Cristea ’30 pentru FCSB şi Boubacar Fofana ‘37 pentru Sepsi.

La pauză, tehnicianul Leo Grozavu a fost eliminat de centralul Horaţiu Feşnic după o dispută cu Valentin Creţu, de la FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.