Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a explicat, joi, că lipsa de răbdare a lui Gigi Becali face ca echipa să nu câştige campionatul, deşi sunt transferaţi cei mai buni jucători din ţară şi clubul are cel mai mare buget.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este frustrant şi este greu de explicat (n.r. - de ce FCSB nu câştigă campionatul deşi cumpără cei mai buni jucători din ţară). Sunt mulţi factori care concură la asta. Eu zic că nu avem răbdare. Aici cred că greşim, că nu avem răbdare, că n-are Gigi răbdare, acum ce să o dau... ce să... Aşa e el, nu poate să aştepte să mai dea şanse unui jucător. Poate dacă trece puţin timp, poate îşi regândeşte strategia. Dar în momentul ăla, dacă un jucător a jucat slab, îl desfiinţează, după care se gândeşte şi îl aduce înapoi şi spune că e cel mai bun jucător. Ăsta este, ce să facem? Însă cred că necalificarea noastră în Europa ne sporeşte şansele de a câştiga campionatul", a declarat Stoica, la Digi Sport.

Stoica a povestit cum a refuzat Mihai Pintilii să primească banderola de căpitan de echipă de la Gigi Becali: "Lider e Pintilii. Dar Pintilii nu a vrut să ia banderola. I-a fost luată, s-a simţit lezat când i s-a luat banderola şi acum a refuzat să ia banderola, banderola acum e la Planici pentru că toată lumea a considerat că este un jucăto foarte serios, un exemplu din toate punctele de vedere. Vă relatez exact episodul care s-a petrecut la discuţia pe care a avut-o Gigi cu jucătorii. Sâmbătă, la prânz, Gigi i-a zis lui Pintilii: <Te rog să iei banderola!> <Nu, nea Gigi, nu o iau.> <Păi e urât dacă nu o iei.> <Da, dar urât a fost şi când mi-aţi luat-o.> Atunci Gigi a întins mâna şi i-a spus: <Îmi cer iertare, ai dreptate>. Şi s-a încheiat subiectul."

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.