Fundaşul Mihai Popescu a declarat că Dinamo a arătat în derbiul cu FCSB că este la acelaşi nivel ca rivala care a investit foarte mult şi că sezonul trecut formaţia sa nu trebuia să joace în play-out.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se putea mai mult, dar este ok şi un punct. Am exersat la antrenamente cornerele, i-am studiat pe cei de la FCSB, a fost una dintre schemele noastre, mă bucur că am marcat şi am egalat. Am stat prost la faze fixe, am primit două goluri, trebuie să ne îmbunătăim şi la acest capitol. Nu e o revanşă, acesta este fotbalul, am jucat pe contre, eu zic că a fost un meci frumos, mă bucur că am marcat, cum şi ei s-au bucrat atunci când au marcat şi au egalat (n.r. - în returul campionatului trecut). Ăsta este fotbalul şi trebuie să ne bucurăm de el. FCSB e o echipă bună, care a investit alături de CFR, au investit cel mai mult în campionatul ăsta, dar se pare că ne-am ridicat la nivelul lor, chiar dacă ei nu se aşteptau la lucrul ăsta şi mă bucur că s-a terminat aşa. Am jucat în play-out, ne-am motivat mult mai mult şi am arătat că nu trebuia să jucăm acolo. Nu eram de play-out şi am demonstrat asta pe teren, O să luăm fiecare meci în parte, o să ne gândim mâine ce am făcut greşit la meciul ăsta şi o să pregătim meciul de la Mediaş", a  declarat Popescu, la Digi Sport.

Echipa FCSB a încheiat la egalitate, duminică, pe Arena Naţională, scor 3-3 (1-1), cu formaţia Dinamo, în derbiul etapei a doua a Ligii I. Florinel Coman a marcat de două ori pentru FCSB.

Pentru FCSB au marcat Gnohere '10 şi Coman '55, '68, iar pentru Dinamo au înscris Axente '45+1, Nistor '61 şi Popescu '89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.