Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-3, de Caroline Garcia, locul 21 WTA, în al doilea meci al semifinalei FedCup Franţa - România de la Rouen. După prima zi a întâlnirii, cele două echipe sunt la egalitate, scor 1-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buzărnescu a evoluat slab în meciul cu Garcia, aşa cum a făcut-o şi în partidele jucate în Cehia, în sferturile Fed Cup. Fără precizie şi fără serviciu eficient, ea a opus o palidă rezistenţă în starul setului I, fiind condusă cu 3-0 şi 4-1, după un break în ghemul al doilea. Pe fondul unei scăderi în evoluţia franţuzoaicei, Buzărnescu a recuperat break-ul la 2-4, dar imediat şi-a pierdut serviciul. Garcia a închis apoi setul, cu 6-3, după 46 de minute.

Românca şi-a pierdut serviciul şi la începutul setului secund, dar a egalat cu rebreak. Ea a devenit mai agresivă, a servit mai bine şi a câştigat câteva puncte frumoase. Însă momentele ei bune s-au oprit la 3-3, când Garcia a făcut un nou break şi s-a impus apoi tot cu 6-3, după o oră şi 26 de minute de joc.

În primul meci al zilei, Simona Halep, locul 2 WTA, a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-1, pe Kristina Mladenovic, numărul 66 mondial.

Duminică vor avea loc, cu începere de la ora 14.00, următoarele meciuri: Caroline Garcia, locul 21 WTA - Simona Halep, locul 2 WTA; Kristina Mladenovic, locul 66 WTA - Mihaela Buzărnescu, locul 30 WTA; Caroline Garcia/Kristina Mladenovic - Irina Begu/Monica Niculescu. Căpitanii celor două echipe pot opera schimbări în rândul jucătoarelor care vor evolua în aceste partide.

Învingătoarea din această întâlnire va evolua cu câştigătoarea semifinalei Australia - Belarus, scor 1-1 după prima zi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.