Tehnicianul formaţiei Standard Liege, Michel Preud'homme, a declarat, joi, că mijlocaşul Răzvan Marin merită un transfer la Ajax Amsterdam, informează dhnet.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Stilul lui corespunde cu cel al celor de la Ajax.  Este o frumoasă recompensă pentru el, merită acest transfer. Ştiam demult de interesul celor de la Ajax pentru că îl cunosc bine pe antrenorul secund, Alfred Schreuder. Nu ştim ce se va întâmpla, dar nimic nu este imposibil în fotbal până când nu este totul oficial", a declarat Michel Preud'homme.

Mijlocaşul român al echipei Standard Liege, Răzvan Marin, este aproape de un transfer la Ajax Amsterdam, unde este considerat succesorul lui Frenkie De Jong.

Potrivit De Telegraaf, citat de presa belgiană, Ajax a ajuns la un acord cu Standard pentru transferul lui Marin pentru suma de 12 milioane de euro. Românul ar urma să semneze un contract pe cinci sezoane.

În acest sezon, Marin a disputat 37 de meciuri pentru Standard şi a marcat cinci goluri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.