Preşedintele FIFA, Gianni Infantino, a ajuns la şefia forului mondial "printr-un concurs de împrejurări" şi ar trebui să-şi depună mandatul, a afirmat Michel Platini, într-un interviu pentru publicaţia elveţiană L'Illustré.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gianni Infantino şi procurorul general elveţian Michael Lauber "se cred de neatins şi mai presus de lege", a apreciat francezul, care a fost îndepărtat din cursa pentru şefia FIFA, din cauza unei plăţi primită de Sepp Blatter.

Potrivit dezvăluirilor recente, Infantino şi Lauber au avut o mai multe întâlniri, astfel că există o problemă privind o posibilă colaborare între justiţie şi FIFA. "Cred că Lauber ştie că a trecut linia roşie. Infantino trebuie să-şi depună mandatul. Dar problema este că el a devenit preşedintele FIFA printr-un concurs de împrejurări, fiind un oportunist, fără a avea vreo legimitate. Astfel, el va face totul pentru a se ţine de funcţie", a spus Platini.

"Pentru mine este clar că am fost victima unui complot. În 2016, ar fi trebuit să câştig şefia FIFA cu o largă majoritate. Se pare că Gianni Infantino a făcut combinaţiilor potrivite, la începutul verii 2015, pentru ca eu să fiu scos din cursa pentru preşedinte", a adăugat Platini.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.