Antrenorul australian Darren Cahill a postat, miercuri, un mesaj şi o galerie foto despre timpul petrecut cu jucătoarea română la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este ceva la Paris care o face să zâmbească. Câteva dintre fotografiile mele favorite din timpul petrecut la Roland Garros, de la săptămâna de pregătire până în ultima zi. <Singurul mod să fii mulţumit cu adevărat este să faci ceea ce crezi că este o muncă extraordinară şi singurul mod de a face o muncă extraordinară... este să iubeşti ceea ce faci.> Steve Jobs", a scris Cahill.

 

 

There’s something about Paris that always brings the smile out in @simonahalep A few of my favourite pics from our time at Roland Garros from the practice week through to the final day. “The only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work, and the only way to do great work... is to love what you do” Steve Jobs.

A post shared by Darren Cahill (@dc10s) on

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.