Atletul Alin Firfirică a obţinut, sâmbătă, medalia de argint în proba de aruncarea discului, la Universiada de vară de la Napoli.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firfirică s-a clasat pe locul al doilea în proba de aruncarea discului cu o performanţă de 63.74 metri.

Medalia de aur a revenit sportivului australian Matthew Denny (65.27 metri), iar cea de bronz germanului Henning Prufer (63.52).

România a câştigat anterior trei medalii de bronz, două la scrimă, prin Răzvan Ursachi (sabie individual) şi Mălina Călugăreanu (floretă), respectiv Florentina Iuşco (triplusalt).

La cea de-a 30 ediţie a Universiadei de vară, care se încheie duminică, România a deplasat, în total, 86 de sportivi, pentru 10 din cele 18 discipline ale competiţiei, adică atletism (feminin, masculin), baschet (feminin), gimnastică artistică (feminin, masculin), înot (feminin, masculin), judo (feminin, masculin), scrimă (feminin, masculin), tenis de masă (feminin, masculin), rugby (masculin), Taekwon-Do (feminin, masculin) şi tir sportiv (feminin, masculin).

La Universiadă participă aproximativ 12.000 de sportivi din întreaga lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.