Tehnicianul echipei Rapid, Cristiano Bergodi, a declarat vineri seară, după meciul cu UTA Arad, scor 2-2, că formaţia sa ar fi trebuit să gestioneze mai bine avantajul pe care l-a avut pe tabelă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci bun. Păcat, când ai două goluri în deplasare şi iei două goluri. Incredibile. Asta e.. E un punct în deplasare, dar trebuia să câştigăm. Cine a jucat a jucat bine. Eu nu vorbesc de cine e absent. Ar fi trebuit să gestionăm mai bine când am condus cu 2-1. Am luat un gol prostesc. Suntem toţi dezamăgiţi. Trebuie să analizăm. Nu trebuie să ne afecteze acest rezultat. Trebuie să discutăm unde am greşit. Păcat, băieţii credeau în această victorie şi au făcut un meci bun”, a spus Bergodi.

De cealaltă parte, Mircea Rednic a declarat că echipa sa a avut o prestaţie bună. “A fost un meci bun făcut de echipa noastră, pe un teren neutru, care pe alocuri ne-a pus problee pentru că mingea sărea foarte prost. Nu ştiu dacă sunt mulţumit cu un punct, la ocazia pe care am avut-o. Ne-au surprins două faze, a fost neatenţie, relaxare. N-aveam voie să fim surprinşi. Normal că mi-aş fi dorit să câştigăm, dar eu cred că jocul pe care l-am prestat a fost bun”, a afirmat Rednic.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.