Florin Pîrvu, antrenorul echipei FC Voluntari, a declarat că este dezamăgit după înfrângerea suferită de formaţia sa la Arad, luni, scor 3-4, în prima etapă a play-out-ului Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Suntem total dezamăgiţi! Am venit aici să câştigăm, să jucăm. Un meci nebun, cu răsturnări de scor. Dacă rămân cu ceva bun după acest meci este atitudinea băieţilor mei. Suntem supăraţi, suntem dezamăgiţi, dar trebuie să mergem înainte. Am făcut un joc bun, am arătat că putem să avem forţă, dar s-au făcut ceva greşeli şi acestea, din păcate, ne-au costat. Trebuie să fim optimişti până la final, mai sunt opt meciuri de jucat şi trebuie să ne luăm punctele din etapele următoare”, a declarat Florin Pîrvu.

Echipa FC Voluntari a pierdut luni, în deplasare, scor 3-4, meciul disputat în prima etapă a play-out-ului Superligii, împotriva echipei UTA Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.