Selecţionerul Spaniei, Luis De La Fuente, a declarat, joi seară, după calificarea în finala Ligii Naţiunilor, că este mulţumit şi mândru, el menţionând că jucătorii au respectat ce li s-a cerut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt mulţumit şi mândru. Am jucat cu adevărat un meci la nivel ridicat. Le-am spus jucătorilor înainte de meci ce voiam şi ei au respectat totul. Am văzut jucători foarte talentaţi arătându-şi abilităţile şi suntem încântaţi. A fost un meci împotriva unui rival important şi mă face să fiu optimist pentru că jucătorii au înţeles instrucţiunile şi le-au respectat. Am avut un joc solid şi de aceea am obţinut rezultatul bun”, a spus De La Fuente.

Echipa naţională a Spaniei a învins joi seara, la Enschede, scor 2-1, reprezentativa Italiei şi s-a calificat în finala Ligii Naţiunilor, urmând să joace împotriva Croaţiei, duminică, la Rotterdam.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.