Tehnicianul echipei Rapid, Adrian Mutu, a declarat vineri seară, după meciul cu Sepsi, scor 0-0, că remiza este echitabilă, el precizând că jucătorii săi au reuşit să treacă peste blocajul mental de după înfrângerea dură (2-7) din partida cu Farul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În prima repriză am câştigat un punct, iar în a doua repriză am pierdut două. În prima repriză jucătorii erau timoraţi. Îa a doua am dominat toată repriza. Până la urmă cred că este un rezultat echitabil. Echipa a încercat în repriza a doua până în ultimul minut să câştigăm acest meci. Nu am ce să le reproşez. Echipa a reuşit să treacă peste acel blocaj mental”, a spus Mutu.

 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.