Roland Niczuly, portarul echipei Sepsi OSK, crede că vina pentru cele şase meciuri consecutive pierdute este a jucătorilor, nu a băncii tehnice, după înfrângerea suferită în restanţa disputată joi, la Iaşi, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu-mi vine să cred ceea ce văd din poartă! Nu suntem în stare să jucăm nimic! Din punctul meu de vedere este un dezastru ce se întâmplă la noi. Nimeni nu zice nimic, ceea ce nu este nornal. Este o tăcere infernală în vestiar, nu aşa se gestionează situaţia şi ar trebui să ne trezim. Cred că am ajuns cel mai slab atac din Liga 1. Am luat foarte multe goluri. Eram echipa care nu primea gol, acum numai cine nu vrea nu ne marchează. Nu banca tehnică e de vină că din doi metri nu reuşim să dăm gol. Am ratat penalti, nici nu mai ştiu câte ocazii am avut. Asta se întâmplă mereu în Romania, e de vină banca tehnică. Noi nu executăm ceea ce ni se spune, cu siguranţă este cea mai grea perioadă din istoria clubului. Din şapte meciuri doar un egal la Hermannstatd, şi acela cu şansă. Dacă mergem aşa, cu siguranţă vom retrograda. Ce să mai vorbim de play-off? Arătăm foarte rău, nu arătăm nici de locul zece, ce vorbim de play-off! Nu doar banca tehnică, ci şi noi, jucătorii, trebuie să facem ceva”, a declarat Niczuly.

Echipa Poli Iaşi a învins joi seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, într-un meci restanţă din etapa a şaptea a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.