Florin Pârvu, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, este fericit după două rezutate bune al elevilor săi, dar spune că formaţia sa nu are ca obiectiv calificarea pentru play-off, după meciul de sâmbătă, de la Ploieşti, 2-2 cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am reuşit să credem până la final şi asta mă bucură cel mai mult, pentru că am dat dovadă de  motivaţie. Am dubii la acel gol doi al FCSB, dar dacă s-a validat înseamnă că a fost. Suntem bucuroşi că am reuşit să revenim, să facem un rezultat de egalitate. Jair ştie că are încredere, chiar dacă a greşit la prima fază şi-a revenit, am discutat cu el la pauză. Eu spun că lucrurile la noi sunt bune. Sergiu a suferit, din păcate o accidentare destul de gravă, a fost la limită de o fractură. Noi nu avem ca obiectiv play-off. Suntem în al doilea an de Liga 1, un an de tranziţie. Sunt alte echipe cu mai multă tradiţie decât noi, Farul, U Cluj. Ne bucurăm de fiecare joc, luăm fiecare joc în parte şi vedem unde o să ajungem”, a declarat Florin Pârvu.

Echipa Petrolul a încheiat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FCSB, liderul campionatului, într-un meci din etapa a 14-a a Superligii. Ploieştenii au revenit de la 0-2, egalând la ultima fază a meciului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.