Meciul Levante - Valencia este considerat de presa spaniolă derbiul din "iad", deoarece a fost programat la ora locală 12.00 (ora 13.00, în România), când este prognozată o temperatură de 31,3 grade Celsius şi o umiditate de 95 la sută, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Temperarura resimţită va fi de 37 de grade Celsius, astfel că liga profesionistă din Spania va pune la dispoziţia publicului 50.000 de sticle de apă şi 20.000 de şepci.

Decizia de a se juca acest meci de la ora 12.00 a fost aspru criticată de primăria oraşului Valencia, de jucătorii şi antrenorii celor două echipe, dar şi de fani.

Liga spaniolă s-a apărat, precizând că au fost meciuri care s-au jucat pe tempetaruti mai ridicate, iar FIFA consideră că o partidă se poate disputa fără probleme până la 31,9 grade Celsius.

Estadio Ciudad de Valencia, pe care se va juca derbiul oraşului, are o capacitate de 25.000 de locuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.