Nicolae Stanciu a declarat, vineri seară, după meciul României cu Kosovo, scor 0-0, că tricolorii au demonstrat la Priştina că ştiu să lupte şi a precizat că punctul obţinut va cântări mult la finalul campaniei de calificare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt mulţumit, având în vedere condiţiile în care s-a disputat acest meci. Ştiam că va fi un meci de luptă. Cred că am răspuns foarte bine ca echipă, şi individual. Rezultatul de 0-0, un punct pentru noi, este ok. S-a creat un grup extraordinar de unit, cum n-a mai fost de multă vreme la echipa naţională. Astăzi am demonstrat că ştim să şi luptăm, să ne batem cu ei când e nevoie. Am muncit pentru acest punct şi sunt convins că la sfârşitul campaniei acest punct va cântări mult. Un joc de luptă la care noi ne-am adaptat”, a spus Stanciu la Digi Sport.

El a vorbit şi despre faptul că tricolorii au fost huiduiţi de publicul gazdă înainte de startul jocului: “Doare. Dar vor veni şi ei la Bucureşti şi vor vedea acolo cum e. E o lipsă de respect din partea oamenilor de aici”.

Echipa naţională a României a remizat, vineri seară, în deplasare, scor 0-0, cu selecţionata din Kosovo, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.