Partida Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, din turul al doilea al turneului de la Cincinnati, întreruptă din cazua ploii, se va relua joi, nu înainte de ora 20.00. Înainte, de la ora 18.00, pe terenul central se va juca un meci de simplu masculin, între canadienii Milos Raonic şi Denis Shapovalov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întâlnirea Simonei Halep, locul I WTA, cu Ajla Tomljanovic (Australia), locul 58 WTA, a fost oprită, joi (miercuri la Cincinnati), la scorul de 4-6, 6-3, 4-3, din cauza ploii, după două ore şi cinci minute de la start. Jucătoarele au mers la vestiare în momentul în care servea australianca şi scorul în ghemul al optulea era 15-30. Halep revenise în decisiv de la 0-3.

Dacă va trece de adversara din turul al doilea, jucătoarea română va evolua, tot joi, cu o altă australiancă, Ashleigh Barty, locul 16 WTA, în faza optimilor de finală, situaţia fiind similară cu cea din urmă cu o săptămână, când Halep a jucat două partide la Rogers Cup, turneu pe care l-a câştigat.

Meciul cu Barty va fi ultimul al zilei pe terenul central.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.