Tehnicianul echipei FC Basel, Heiko Vogel, a declarat joi seară, după meciul cu Fiorentina, scor 2-1, din prima manşă a semifinalelor Conference League, că încă nu este decisă calificarea în finală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu s-a decis nimic astăzi (n.r. – joi). Suntem într-o situaţie bună pentru retur, dar trebuie să rămânem modeşti, concentraţi şi să muncim. Fotbalul scrie uneori poveşti fantastice. Taulant (Xhaka) m-a întrebat înainte de lovitura liberă dinaintea golului doi dacă ar trebui să jucăm pentru egal, dar am spus nu: vrem să fie 2-1. Şi chiar s-a întâmplat. Este extraordinar”, a spus Vogel.

De cealaltă parte, antrenorul Fiorentinei, Vincenzo Italiano, a afirmat că echipa sa, deşi a pierdut, a făcut un joc bun. “Am făcut un joc bun. Echipele ca Basel ştiu să profite de ocazii. Principala noastră problemă a fost că nu am înscris al doilea gol când dominam jocul. Totuşi, ei au câştigat prima parte a dublei manşe şi noi ne vom juca şansa în deplasare”, a declarat Italiano.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.