Dan Alexa, antrenorul echipei FC Botoşani, crede că formaţia sa trebuie să se regrupeze şi să tragă linia pentru a vedea ce merge şi ce nu merge, dacă doreşte să rămână în prima ligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este foarte greu să joci împotriva unei echipe ca Universitatea Cluj. Noi am pus presiune, dar după ce am luat două goluri am căzut. Îmi pare rău că nu reuşim cumva să fim mai pragmatici, mai concreţi şi mai realişti pe faza de apărare. Am venit cu toate intenţiile mele bune, mă simt foarte bine la Botosani, dar astăzi a fost 0-3. E normal ca suporterii să ceară demisia. Sunt la echipă, dar dacă dl Iftime îmi dă doar de înţeles ceva, plec. Ne-au lipsit şase jucători care au fost titulari în echipa noastră. Mai sunt multe meciuri, trebuie trasă linia foarte serios. Trebuie să analizăm. Să vedem unde suntem. Avem probleme mari şi nu e deloc întâmplător că luăm atâtea goluri”, a declarat Dan Alexa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.