Jucătorul Ianis Hagi a declarat, luni seară, că echipa naţională a demonstrat că are încredere şi a demonstrat că nu cedează, la meciul cu Elveţia, scor 2-2, din preliminariile CE-2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost două reprizee diferite, în partea a doua am stat mai sus în teren. Cred că am arătat că avem încredere în noi, în grup, am schimbat tctit a doua repriză, am reuşit să producem ceva în atac. Două reprize total diferite, nu am jucat spectacuos, dar nu am cedat. Ne adaptăm la fiecare meci, la situaţie", a spus Hagi la Prima TV.

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

Clasament: 1. Elveţia – 10 puncte, 2. România – 8 puncte, 3. Israel – 7 puncte, 4. Belarus – 3 puncte, 5. Kosovo – 3 puncte, 6. Andorra – un punct.



 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.