Elveţianul Granit Xhaka a declarat, luni seară, după meciul cu România, scor 2-2, că pentru el şi colegii săi este o lecţie faptul că au fost luaţi prin surprindere pe final şi au fost egalaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mi-e greu să găsesc cuvintele potrivite. Cred că am dominat tot meciul. Am avut multe ocazii de a înscrie al treilea gol, a patrulea, poate şi al cincilea. Dar ăsta este fotbalul, am fost luaţi prin surprindere la două faze şi am primit goluri. Este o lecţie de care trebuie să ţinem cont în viitor. Nu trebuie să schimbăm mult în jocul nostru. Ce trebuie să schimbăm este să înscriem. Asta este. Şi poate să fim mai concentraţi în ultimele 10-15 minute”, a spus Xhaka, potrivit site-ului UEFA.

CITEȘTE ȘI Meciul Elveţia – România: Denis Zakaria: Nu înţeleg cum am pierdut două puncte. Trebuia să ne concentrăm mai mult

Reprezentativa României a remizat cu Elveţia, la Lucerna, scor 2-2, în Grupa I de callificare la Campionatul European din 2024, meci în care elveţienii au condus cu 2-0.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.