Clubul CFR Cluj a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că va disputa pe teren propriu meciul cu Poli Iaşi, din 16-imile de finală ale Cupei României. Conform tragerii la sorţi de luni, partida ar fi trebuit să aibă loc la Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CFR Cluj a mulţumit grupării ieşene pentru că a acceptat să nu mai joace meciul acasă.

“CFR 1907 Cluj doreşte să mulţumească public clubului CSM Politehnica Iaşi, preşedintelui clubului Ciprian Paraschiv, antrenorului Daniel Pancu şi staff-ului său tehnic şi nu în ultimul rând jucătorilor Politehnicii Iaşi, pentru gestul extraordinar de a accepta ca meciul din şaisprezecimile Cupei României să se dispute la Cluj, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu” şi nu la Iaşi, aşa cum era programat conform tragerii la sorţi.

Meciul din şaisprezecimile Cupei României urmează să se dispute între două partide extrem de importante din Grupa A UEFA Europa League cu AS Roma şi CSKA Sofia, meciuri în care vom lupta pentru o calificare în Primăvara Europeană şi pentru a îmbunătăţi coeficientul ţării noastre, iar gestul întregii familii a Politehnicii Iaşi de a scuti echipa noastră de o deplasare lungă în Copou este unul de aplaudat, un gest de fairplay care ar trebui urmat de toţi cei implicaţi în fotbalul românesc.

Ne arătăm încă o dată recunoştinţa în faţa clubului ieşean! Vă mulţumim!”, este comunicatul CFR Cluj.

Partidele din 16-imile Cupei României sunt programate în 28 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.