Anton Petrea, antrenorul echipei Chindia Târgovişte, spune că nu este supărat pe jucătorii săi după egalul de vineri seara, 2-2 cu FC Voluntari, care a retrogradat echipa dâmboviţeană în Liga 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Normal că suntem supăraţi, dezamăgiţi Din păcate nu am reuşit mai multe în această seara, adică să câştigăm acest joc Am facut din nou doua cadouri adversarilor. În repriza a doua am jucat mai bine, am presat, am marcat, am egalat, dar nu am avut puţină şansă să marcăm şi golul victoriei. În play-out-ul ăsta am avut şi probleme multe cu accidentările. Astăzi Neguţ a intrat în repriza a doua deşi el nu este total refăcut, dar a insistat. Prea multe lucruri nu am ce să le reproşez băieţilor. Au făcut cât au putut, Dar sunt momente în viaţa unei echipe pe care noi nu le-am valorificat aşa cum ar fi trebuit”, a declarat Anton Petrea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.