Răzvan Marin a declarat, joi seară, după meciul României cu Belarus, scor 0-0, că el şi colegii săi sunt supăraţi pentru rezultat, menţionând că tricolorii nu au avut luciditate în faţa porţii echipei adverse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem trişti, suntem supăraţi. Am dat tot ce am avut mai bun, toată lumea a avut o atitudine pozitvă, constructivă. Acum încercăm să ne ridicăm moralul pentru meciul de duminică. Nu am reuşit să fim atât de lucizi în ultimii 30 de metri. Mai sunt meciuri de jucat, trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. În continuare ne putem decide viitorul singuri. Trebuie să fim mai decişi în faţa porţii. Dacă batem în Israel vom fi tot la mâna noastră”, a spus Marin.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.