Denis Drăguş a declarat, joi seară, după meciul României cu Belarus, scor 0-0, că tricolorii au dominat de la început până la final şi trebuie să aibă maii multă încredere în ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din păcate nu am reuşit să luăm cele trei puncte. Cred că am dominat jocul de la un cap la altul. Nu am fost foarte exacţi la ultima pasă. Trebuie să luăm lucrurile pozitive, mai sunt trei meciuri şi în continuare mergm să ne jucăm şansele la calificare. (...) Din păcate aşa este, ne chinuim până în ultimul moment. Trebuie să avem mult mai multă încredere în noi. Trebuie să rămânem pozitivi. Trebuie să câştigăm următorul meci. Să mergem înainte, să avem încredere în noi şi să mergem până la capăt. Trebuie să ne revenim repede, să ne scuturăm şi să câştigăm”, a spus Drăguş.

Naţionala României a terminat la egalitate cu Belarus, scor 0-0, joi seară, pe stadionul Szusza Ferenc din Budapesta, în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.