Alexandru Maxim a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca naţionala Norvegiei să poată face deplasarea la Bucureşti pentru meciul din grupele Ligii Naţiunilor, el menţionând că tricolorii au o revanşă de luat după ce în 11 octombrie norvegienii s-au impus la Oslo cu scorul de 4-0 în faţa României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Noi ne concentrăm pe meciul de mine. Ştiu că adversarii nu au venit astăzi la Bucureşti, sper că vor veni mâine, cred că toţi vor să joace meciul. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru. Sunt lucruri care nu depind de noi. Noi suntem fotbalişti şi trebuie să fim pregătiţi să jucăm mâine. Alte lucruri care nu depind de noi.  Ne dorim cu toţii ca acest meci să se dispute pe teren. Chiar dacă avem o revanşă de luat, ne dorim cu toţii să jucăm mâine.  Cu toţii ne dorim să nu se repete ce s-a întâmplat în Norvegia, suntem pregătiţi pentru a arăta diferit mâine seară. Nu cred că e vorba de emoţii, emoţii sunt la fiecare meci la echipa naţională. Pe teren toată lumea este concentrată. Îmi doresc ca meciul de mâine să se dispute şi cel mai bun să câştige. Noi de dorim să progresăm de la meci la meci. Vrem să practicăm un fotbal ofensiv, în care noi să avem mingea. Eu sunt foarte mulţumit şi fericit de ce am întâlnit la echipa naţională în ultima perioadă şi îmi doresc în continuare să fie un progres şi sunt convins că lucrurile acestea se vor întâmpla”, a spus Maxim.

Delegaţia Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, urmând să aterizeze în această după-amiază la Bucureşti. Autorităţile naţionale din ţara nordică au decis însă să nu permită ieşirea jucătorilor şi staff-ului din ţară, în contextul situaţiei influenţate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunţat federaţia de la Oslo.

Zborul lor de astăzi a fost anulat, delegaţia rămâne în ţară şi aşteaptă o nouă evaluare a situaţiei din partea autorităţilor, fiind în contact permanent şi cu UEFA.

Meciul România – Norvegia, din grupele Ligii Naţiunilor, este programat duminică, la ora 21.45, pe Arena Naţională.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.