Tehnicianul Marius Croitoru a declarat, vineri seară, că echipa FC Botoşani a demonstrat că este demnă să joace în play-off, după victoria cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0, în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Marii cunoscătorii ai fenomenului s-au grăbit să ne facă praf, dar n-au ţinut cont că aceşti băieţi nu s-au antrenat şapte zile în care am jucat cu primele două clasate din România. Aşa e când te pricepi la acest fenomen şi ştii mult mai multe decât cei care sunt în fenomen. A fost o săptămână infernală fără niciun antrenament, pentru că cei care au jucat nu au putut face niciun antrenament. Dar marii cunoscători ai fenomenului au tras repede concluzia că nu suntem demni de play-off. Uitaţi că suntem demni de play-off. Eu nu sunt mulţumit de echipă, trebuie să avem altă dinamică în joc şi vreau să ne punem la punct şi cu pregătirea fizică. Credem că putem termina play-off-ul pe podium. Dacă pleacă Dugandzic, ne va fi foarte greu. Dar dacă va pleca, probabil că va pleca în schimbul unei sume foarte bune, astfel că vom putea aduce un alt atacant de mare valoare. Nu rămâne decât să fim inspiraţi când facem această alegere", a declarat Marius Croitoru, conform telekomsport.ro.

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Gaz Metan Mediaş, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Dugandzic '15 şi Keyta '35.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.