Antrenorul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, şi-ar fi dorit să întâlnească formaţia Dinamo înainte de pauza din Liga I, provocată de meciurile echipelor naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat dacă şi-ar fi dorit să întâlnească Dinamo inainte de pauza competiţională, Croitoru a răspuns: "Sincer, da. La modul în care au arătat cu Chindia, bineînţeles, nu numai eu, multe echipe ar fi dorit să întâlnească Dinamo atunci. Ţinând cont de tot ce s-a întâmplat la Dinamo acum, datele problemei s-au schimbat mult. În primul rând există această necunoscută a jucătorilor care au venit. Sigur, individual au valoare, pentru că nu e uşor să joci în Primera sau Segunda. Probabil Cosmin îi cunoaşte foarte bine şi de aceea a mizat pe serviciile lor şi pentru noi va fi o necunoscută şi o mare problemă din punctul acesta de vedere. Dar probabil şi plusul acesta are un minus, pentru că nu au avut timp să-şi închege anumite relaţii de joc. Sperăm ca jucătorii mei să fie într-o formă bună şi să câştigăm. Botoşaniul este o echipă valoroasă. De ce să fie o surpriză (n.r. - o victorie a echipei FC Botoşani)? Botoşaniul dacă ar câştiga nu ar fi nicio surpriză pentru nimeni. Am strâns date despre fiecare jucător în parte (n.r. - de la Dinamo), dar ca relaţii de joc este foarte greu de spus acum ceea ce vor face. Valoare individuală au, clar."

El a precizat că Botoşaniul ar trebui să fie mândru de jucătorii George Cîmpanu, Denis Haruţ şi Andrei Chindriş, care au evoluat în meciurile naţionalei de tineret din preliminariile CE.

"Sunt obligat să-i iau în calcul (n.r. - pe jucătorii de la naţionala de tineret, la meciul cu Dinamo), pentru că alţi <under-i> eu nu am. Problema mare este la Haruţ, că a jucat două meciuri în patru zile, urmează al treilea în şase zile, este foarte greu, dar cred foarte mult în puterea lui de concentrare pentru că oboseala fizică nu prea există din punctul meu de vedere. Există numai oboseala de la cap şi atunci dacă el stă bine sus, la mansardă, înseamnă că fizicul nu are cum să nu răspundă la fel. Tot Botoşaniul ar trebui să fie mândru de aceşti copii. Avem în istorie trei jucători la echipa naţională de tineret, doi titulari şi un jucător care a intrat pe parcurs. Au reuşit să şi marcheze, unul a centrat, altul a marcat. Pentru noi, Botoşaniul, ar trebui să fie un motiv de mândrie acest lucru", a declarat Croitoru.

Meciul FC Dinamo - FC Botoşani va avea loc, vineri, de la ora 21.00, în etapa a III-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.