Marius Copil a părsit şi proba de dublu a turneului de la Wimbledon, în turul I, după ce a fost eliminat în aceeaşi fază şi la simplu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El şi coechipierul lui, grecul Stefanos Tsitsipas, au fost învinşi, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, 6-2, de cuplul Marcelo Demoliner/Santiago Gonzalez (Brazilia/Mexic).

Prezenţa pe tabloul principal de dublu este recompensată cu un premiu total de 11.500 de lire sterline (aproximativ 13.000 de euro).

La simplu, Marius Copil, locul 94 ATP, a fost învins de olandezul Robin Haase, locul 43 mondial, scor 7-6 (7/0), 7-5, 4-6, 7-6 (7/4).

Pe tabloul feminin de dublu, Raluca Olaru şi chinezoaica Yafan Wang au fost învinse, cu scorul de 7-5, 6-3, de cuplul Latisha Chan/Shuai Peng (Taiwan/China), cap de serie numărul 5, tot în prima manşă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.