Arbitrul Marius Avram a declarat că accidentarea pe care a suferit-o în meciul Honved Budapesta - Rabotnicki Skopje din Liga Europa nu este gravă, informează FRF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primul diagnostic indicat de cei doi medici care m-au consultat chiar la stadion a fost de întindere a ligamentului de la glezna dreaptă, iar piciorul mi s-a umflat destul de tare. Voi face un nou consult în ţară, dar, în urma primei evaluări, în două, trei zile voi putea reveni la antrenamente. Scoaterea mea pe targă a fost o măsură de precauţie pentru ca accidentarea să nu se agraveze. Decizia de a nu continua partida a fost luată împreună cu cei doi medici care m-au consultat", a declarat centralul.

Arbitrul Marius Avram s-a accidentat, marţi, în minutul 27 al meciului Honved Budapesta - FK Rabotnicki Skopje din manşa a doua a turului I preliminar al Ligii Europa şi a fost înlocuit de rezerva Iulian Călin.

Avram a fost scos pe targă de pe teren, la scorul de 2-0 pentru gazde. Meciul a fost întrerupt mai multe minute din cauza accidentării centralului român.

Din brigada de arbitri au mai făcut parte asistenţii Cristian Orbuleţ şi Vladimir Urzică.

Honved s-a impus cu 4-0 în manşa a doua şi a obţinut calificarea în turul al doilea preliminar, după ce a pierdut în tur cu 1-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.