Fosta jucătoarea de tenis Marion Bartoli a renunţat la revenirea în competiţii, din cauza problemelor de sănătate, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Spre marea mea consternare, trebuie din păcate să-mi opresc tentativa de revenire. Creşterea dozei necesare de antrenamente pentru a încerca să-mi regăsesc cel mai bun nivel îmi provoacă din nou dureri la umărul drept, care a devenit incompatibil cu o recuperare la cel mai înalt nivel. Ţin să le mulţumesc celor care m-au însoţit în această magnifică aventură umană", a scris ea, pe Twitter.

Bartoli, 33 de ani, a precizat că va studia proiectele profesionale care i se vor propune, dar şi că doreşte să antreneze un jucător sau o jucătoare.

La finalul anului trecut, Marion Bartoli, care s-a retras din activitate în 2013, după ce a câştigat turneul de la Wimbledon, a anunţat că va reveni în circuitul profesionist de tenis, în 2018.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.