Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova a postat o înregistrare video pe Instagram, în care apare lucrând în sala de forţă după ce a suferit o uşoară intervenţie chirurgicală la umăr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îmi împing corpul continuu pentru a deveni mai bună, mai puternică şi mai pregătită. Petrec mai mult timp în sala de gimnastică decât obişnuiam să o fac, dar acesta este procesul de reabilitare a umărului", a scris ea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Continuously pushing the body to get better, stronger, and fitter Spending more time in the gym than I’m used to but that’s the process of shoulder rehab Minute weight vest stabilization’s and slide board post lifting

A post shared by Maria Sharapova (@mariasharapova) on

Şarapova a anunţat că a fost supusă unei mici operaţii la umărul drept săptămâna trecută şi că nu va participa nici la turneul Miami Open, duă ce s-a retras de la Indian Wells.

Din cauza problemelor la umăr, Maria Şarapova a participat în acest an doar la turneele de la Shenzhen, Australian Open şi Sankt Petersburg.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.