Marele Premiu de Formula 1, prima etapă a Campionatului Mondial de Formula 1, sezonul 2021, ar putea fi amânat, din cauza pandemiei de coronavirus, informează motorsport.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cursa de la Melbourne este programată la 21 martie, dar organizatorii caută o dată ulterioară pentru a ţine grand prix-ul.

Australia aplică în continuare restricţii stricte de călătorie şi, pe fondul temerilor globale cu privire la apariţia unei noi tulpini de Sars-Cov-2, au crescut îndoielile cu privire la organizarea cursei.

Dacă prima etapă va fi amânată, CM de Formula 1 ar urma să înceapă în Bahrain, la 28 martie.

Anul trecut, MP al Australiei a fost anulat cu câteva ore înainte de primele antrenamente de vineri, din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul echipelor participante. Australian Grand Prix era tot cursa I a sezonului şi trebuia să aibă loc cu spectatori.

Sezonul 2021 prevede un număr record de mari premii, 23.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.